Cégtörténet

 

A TOR TECHNIK MAGYARORSZÁG KFT.
PROFESSZIONÁLIS KAPUTECHNIKAI TERMÉKEK
KIS- ÉS NAGYKERESKEDELMÉVEL FOGLALKOZIK.
 
CÉGTÖRTÉNET

A Tor Technik Magyarország Kft. 2012. szeptember 26-án alakult. A cég alapítója 1995. november 13-án ismerkedett meg először a kaputechnikával és oly mértékben megkedvelte azt, hogy a mai napig kihívásnak tekinti ezen termékekkel való foglalkozást, újabb kaputechnikai termékek megismerését, megismertetését. Több mint 20 éves tapasztalatát és széleskörű ismeretét saját maga és munkatársai révén kívánja átadni magas színvonalú szolgáltatás és műszaki támogatás mellett vásárlóinak, partnereinek. Elkötelezettek vagyunk partnereink maximális kiszolgálására. Célunk, hogy a hazai és a környező országok kaputechnikai piacán meghatározó szerepet töltsünk be cégünk által forgalmazott termékekkel.

FŐ PROFILUNK KAPU AUTOMATIKÁK ÉS KAPUTECHNIKAI TERMÉKEK FORGALMAZÁSA

Cégünk kizárólagos magyarországi képviselője a kiváló minőségű KING GATES olasz kapu automatikáknak, továbbá kínálatunkban megtalálhatók a szintén kiváló minőségű SOMMER német kaputechnikai termékek, TORLIFT garázskapu motorok, MFZ német gyártmányú ipari motorok, FLEXI FORCE lakossági- és ipari szekcionált kapu vasalatok, ASSA ABLOY ajtóbehúzók is.

másik fő profilunk kapu távirányítók értékesítése

Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy mára Magyarország egyik legnagyobb kapu távirányítót forgalmazó cégei között vagyunk. Budakalászi üzletünkben több mint 100 féle eredeti gyári és univerzális kapu távirányító kapható. Az üzletet felkereső vásárló az ott kiállított távirányítókat kézbe foghatja, kipróbálhatja.

továbbá lakossági- és ipari szekcionált kapuk értékesítésE

CE minősítéssel rendelkező, magyar gyártmányú lakossági- és ipari szekcionált kapuinkat rövid határidővel gyártatjuk és szükség esetén be is építjük.

ÉRTÉKESÍTÜNK MÉG

Kapu vasalatokat toló- és szárnyas kapukhoz, kapu vezérlő elektronikákat, GSM kapunyitót, ajtóbehúzókat valamint olyan kiegészítőket, amik szorosan köthetők a kaputechnikához.

Termékeinket rövid határidővEl házhoz szállítjuk

Megrendelőinknek a DPD futárszolgálat segítségével juttatjuk el termékeinket gyorsan és pontosan, akár 1 munkanap alatt.

köztarTozásmentes adózók vagyunk

Cégünk szerepel a NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) köztartozásmentes adózók adatbázisában, amit az alábbi linkre kattintva ellenőrizhet:

klikk ide 

lap alján az azonosító mezőbe írja be adószámunkat (24131755), pipálja ki a "Nem vagyok robot" négyzetet, majd kattintson a lekérdezés gombra.

cégadatok

Cégnév: Tor Technik Magyarország Kapu- és Biztonságtechnikai Kft.

Rövid név: Tor Technik Magyarország Kft.

Székhely: 2011 Budakalász, Szentendrei út 3-5.

Adószám: 24131755-2-13

EU adószám: HU24131755

Cégjegyzékszám: 13-09-159423

Kamarai nyilvántartási szám: PE24131755

E-mail cm: info@whykapunyito.hu

Weblap cím: www.whykapunyito.hu

Telefon: +36 26 595 782 (kizárólag hétköznap, munkaidőben)