Mi a HomeLink®?

Homelink kep 05

HomeLink®

 
 
A HOMELINK® egy AUTÓBA ÉPÍTETT rádiófrekvenciás távirányító

Segítségével működtetni tudja egyes rádiófrekvenciás eszközét. Például motoros garázskapuját, kertkapu működtető motorját, világítását, riasztó rendszerét vagy minden olyan eszközt, ami rádiófrekvenciás távirányítóval működtethető.

MIlyen AUTÓBAN VAN?

Rendszerint felső kategóriás autók tartozéka.

MI AZ ELŐNYE?

Előnye a hagyományos távirányítókkal szemben, hogy fixen az autóba van építve, ezért nem tudja elhagyni, elkeverni a táska alján, a házban, vagy az autóban.

MI A HÁTRÁNYA?

Hátránya, hogy nem tudja magával vinni, ha szeretné, illetve számos kapunyitó rendszerrel nem kompatibilis.

HoL TALÁLHATÓ?

A rendszer könnyen felismerhető az autóban. Rendszerint három nyomógomb található egymás mellett (lásd az oldal tetején lévő fotókat). Általában a középső visszapillantó tükrön, vagy a felső középkonzolon, vagy a vezető oldali napellenzőn vagy a vezető oldali ajtó konzolon helyezkedik el, mellettük a HOMELINK® logó látható.

FONTOS!

Fontos megjegyezni, hogy nem minden kapu- és vagy riasztó rendszert gyártó cég terméke kompatibilis a HOMELINK® rendszerrel. Ráadásul az autókereskedők nagy része nem ismeri, így nem tud abban segíteni, hogy az autóba épített HOMELINK® rendszer hogyan működik, hogyan illeszthető a kapunyitó rendszeréhez.

 

KOMPATIBILITÁSI LISTA

Honlapunkon segítséget kívánunk nyújtani azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy az általuk használt kapunyitó kompatibilis-e a HOMELINK® rendszerrel. Kattintson ide, ahol megtekintheti a HOMELINK® kompatibilis termékek listáját.
Kompatibilitási lista letöltése!

 

homelink kompatibilis távirányító keresése oldalunkon

Honlapunkon található részletes kereső segítségével is szűkítheti a keresési eredményeket HOMELINK® kompatibilis távirányítókra.

Az alábbi szövegre kattintva megtekintheti a HOMELINK® kompatibilis távirányítók listáját:

Homelink kompatibilitás távirányítók keresése!

Ha az érdekli Önt, hogy milyen HOMELINK® kompatibilis távirányítókat tartunk raktáron, akkor kattintson az alábbi szövegre:

Raktáron lévő Homelink kompatibilis távirányítók keresése!